2e ronde massakamp bij Shah Mata

Op dinsdag 21 januari werd de 2e ronde van de massakamp gespeeld. Dit keer was Shah Mata de gastheer, en mochten we onze partijen spelen in een zijzaal van een eetcafé, onder leiding van wedstrijdleider Tjerk-Peter de Bruijn van SV Barendrecht. De sfeer was weer gezellig, en onze vereniging was ook goed vertegenwoordigd. Na de gebruikelijke 3 ronden rapidschaak konden aan het eind van de avond de dagprijzen worden uitgereikt.

In groep 1 waren er 3 spelers die met 3 uit 3 eindigden. André Coenen (Barendrecht) behaalde de 1e plaats op basis van weerstandspunten, voor John la Gordt Dillie en David Mesman (beiden Shah Mata). Groep 2 werd gewonnen door Jelle van den Berg (Ridderkerk) met 3 uit 3. Remy Rutjes (Shah Mata) kwam met 2,5 uit 3 op een 2e plaats, en Chris Malais (H.I. Ambacht) werd met 1,5 uit 3 derde. In groep 3 waren er ook 3 spelers die op 3 uit 3 uitkwamen; ook hier moesten weerstandspunten de volgorde bepalen. Rishie Jokhoe (Ridderkerk) behaalde daardoor de 1e prijs, voor Bas Weber (Ridderkerk) en Martijn van Wingerden (Shah Mata). Alle prijswinnaars konden met een fraaie plak chocola naar huis.

Op dinsdag 1 april wordt de 3e ronde van de massakamp gespeeld, dan zijn we te gast bij H.I. Ambacht. Zie ook de aankondiging in onze kalender.