Massakamp 2011-2012

Maandag       26 maart 2012                   SV Barendrecht
Dinsdag        15 mei 2012                       SV Ridderkerk

Deelnemers :

Alle leden van de schaakverenigingen.
Alle genodigden van de schaakverenigingen.
Thuisschakers

Indeling :

Op basis van speelsterkte (rating) in 3 groepen

Rapidtoernooi :

3 speelronden per avond.
Bedenktijd 20 min. p.p.p.p.

Prijzen :

Wisselbeker voor de vereniging met het beste gezamenlijke resultaat over 4 speelavonden. Individueel : 3 bekers per groep

Inmiddels voor de vijfde keer organiseren drie (voorheen 4, immers Lombardijen en Eeuwig Schaak zijn gefuseerd) schaakverenigingen een grote massakamp, voor hun leden en thuisschakers. Elke schaakvereniging organiseert op hun reguliere speelavond één speelavond, het toernooi zal dus gespeeld worden op 3 speelavonden, in totaal dus 9 partijen. Er zal gespeeld worden op 25 november (bij IJsselmonde), 26 maart (bij Barendrecht) en 15 mei (bij Ridderkerk)!!

Een rapid-schaaktoernooi voor iedereen. Er worden 3 partijen per avond gespeeld met een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij. Alle deelnemers worden ingedeeld in 3 groepen o.b.v. speelsterkte (rating).

Per groep zijn er 3 prijzen (bekers) te winnen, en een wisselbeker voor de vereniging met de beste totaalscore!

Aanmelden kan tot 20.00 uur aan de speelavond. Je hoeft niet per se elke speelavond te spelen, maar wanneer je eenmaal hebt meegedaan wordt er op gerekend dat je, indien mogelijk, ook de andere speelavonden meedoet, anders moet je je afmelden.

Voor vragen etc. kunt u zich melden bij:

SV Barendrecht        - Tjerk-Peter de Bruijn        0180-628170   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SV IJsselmonde       - Stanley Brabers                010-4791461   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SV Ridderkerk          - Frans Frishert                   010-4817608   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.